Over ons

Welkom bij Vino Velucci!

Wij zijn trots om ons verhaal met jullie te delen. Ons avontuur begon met een gedeelde passie en een droom. Wij zijn twee broers, geboren en getogen in het prachtige Italië. Onze roots liggen in een land waar cultuur, kwaliteit en mode samenkomen in een unieke symfonie van schoonheid en verfijning.

Toen we besloten om naar Nederland te verhuizen, namen we niet alleen onze koffers mee, maar ook een stuk van onze Italiaanse ziel. De rijke tradities, het vakmanschap en de stijl die Italië zo bijzonder maken, wilden we hier introduceren. Zo werd Vino Velucci geboren, uit liefde voor onze cultuur en de wens om anderen hiervan te laten genieten.

Bij Vino Velucci combineren we het beste van Italië met de Nederlandse levensstijl. Onze webshop biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van Italiaanse mode en lifestyle producten die de essentie van la dolce vita weerspiegelen. Elk item in ons assortiment is met zorg geselecteerd om de hoogste kwaliteit en authentieke Italiaanse charme te garanderen.

Ons doel is om jullie mee te nemen op een reis door Italië, vanuit het comfort van jullie eigen huis. Of het nu gaat om een een stijlvol kledingstuk of een exclusief accessoire, we willen dat elk product een verhaal vertelt en een ervaring biedt die net zo onvergetelijk is als Italië zelf.

Wij nodigen jullie uit om deel uit te maken van onze reis en de Italiaanse levenskunst te ontdekken. Bedankt voor het vertrouwen in Vino Velucci en voor het delen van onze passie voor kwaliteit, stijl en cultuur.

Saluti,

Luciano & Matteo