Bestelling & bezorging

Verzendkosten: In onze webshop nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dat betekent dat jij geen verzendkosten hoeft te betalen.*

*Houd er rekening mee dat je wel zelf de kosten moet dragen als je een artikel wilt retourneren.

Kan ik mijn bezorging volgen? Ja, al onze zendingen worden voorzien van Track & Trace. Je kunt de status van je bestelling volgen via de bestelstatuspagina. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met de link naar de Track & Trace-informatie.

Het kan soms even duren voordat de Track & Trace-status beschikbaar is.

Levertijden: Wij streven naar een snelle levering van onze producten. Als je op werkdagen vóór 15.00 uur een bestelling plaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken. 

LET OP; Het is belangrijk om te weten dat onze producten pas worden gemaakt zodra er een bestelling is geplaatst. Wij werken met leveranciers vanuit China die pas aan de slag gaan zodra wij uw bestelling binnen hebben. Dit proces is niet alleen beter voor het milieu, maar stelt ons ook in staat om verspilling van materialen te minimaliseren en het gebruik van grondstoffen efficiënter te beheren. Hoewel dit soms tot iets langere levertijden kan leiden, geloven we dat het bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Hierdoor bedraagt de gemiddelde levertijd 12 tot 21 werkdagen.

Niet thuis tijdens de bezorging: Wat nu? Als je niet thuis bent tijdens de bezorging of als het pakket bij het postkantoor wordt achtergelaten, brengt de webshop kosten in rekening voor de levering. Als het pakket niet wordt geaccepteerd of niet wordt opgehaald bij het postkantoor, wordt het automatisch teruggestuurd naar de leverancier, en behouden wij het recht om €15 euro in te houden op het terug te betalen bedrag.

Verkeerd adres: Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. We doen ons best om de verwerking en verzending zo snel mogelijk te laten verlopen, maar er is altijd een klein venster om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als je denkt dat je een verkeerd verzendadres hebt opgegeven.

Verloren of gestolen pakket: Als een pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd vanwege logistieke problemen, zullen we altijd een nieuw pakket verzenden voordat we overgaan tot ons terugbetalings- en retourbeleid.

Defect product: Als je product tijdens het transport beschadigd raakt, is dat erg vervelend. We zullen altijd kosteloos een nieuw pakket sturen bij de eerste keer dat dit gebeurt, en we zullen geen terugbetaling uitvoeren. Als het product de tweede keer defect aankomt, zullen we het volledige aankoopbedrag terugbetalen.

Vragen over je bestelling: Heb je vragen over je bestelling? Raadpleeg dan eerst onze veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag daar niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.